ja ja ja jag vet

ja ja ja jag vet jag har inte blogagt.
men jag ska börja blogga när jag får upp min data när den e fixad osv..
men det kommer, vänat bara...

lemshaga

har precis kommit hem efter en jobbig gymnastik träning.
på lördag ska jag tävla i avesta och jag hoppas att det går bra för vårat lag!
idag var det en vanlig skoldag och inget speciellt har hänt, imorgon ska jag till lemshaga och 'hälsa' på. jag ska dit med Cornelia, Linnea och lovisa!
clara skulle dit men hon var där i onsdags ist för hon skulle typ på något tränings läger?
asså jag vet att bmin blogg har blivit tråkig, inga bilder liksom men jag ska bätra mig när jag orkar, men det kommer snart jag lovar!
hörs i morgon /ellinor

klippning

hej bloggen!

idag var det vanlig skola. cissi kom inte för hon hade typ ont i huvet.
idag fick vi sluta 40 minuter tidigare för att vi hade våran so/svenska lärare i no. så cissi kom ner till skolan för hon hade inte ont längre så hon följde med mig till gustavsberg efter som att jag skulle klippa mig. det blev väl ganska så bra, efter det så åkte vi till nacka för cisi skulle handla lite, sen åkte vi hem till mig. hon vad här i kanske 20 minuter? sen kom hennes mamma och hämtade henne. snart ska jag städa min hamsters bur och umgås med familjen! ha det bra vi hörs i morgon eller senare.

sorry :$

förlåt , jag har inte varit hemma och jag har innte unnit blogga. efter skolan så gick jag hem med en kompis. jag åt lite hemma hos henne och sen gick jag till bussen. tränade i brunn ett tag och sen tog jag och lovisa bussen hem, hennes busskort hade gått ut så hon sa att hon hade glömt det, hah. kom hem åt lite och satte mig och titta på tv med mamma och sen så klart hamnar man här. hur har eran dag varit? nu ska jag nog.. ja du jag har ingen aning, jag har liksom inga läxor?! aja, vi hörs i morgon kramar

himmla vacker

hej bloggen,
har precis varit och hämtat nya fågen. innan vi hämtade den så fikade jag med min storasyster på dellan och hon gick och lånade en bok.den här låten e så himla fin, även fast dom inte sjunger:$ hörs senare i kväll.

Laaaaaaban!!!

så, nu börjar jag igen.
jag ville ha en ny design och nu har bästisen gjort en till mig, taaaack! www.niccanh.blogg.se
jag vaknade nyss och då ringde cecilia mig och berättade att hennes katt laban som har varit borta i fem månader har kommit hem! fatta vad jag blev glad när jag fick höra det! idag ska jag typ vara med någon innan vi ska hämta en ny fågel. min ena fågel dog förra veckan och hans fru måsta ha en ny partner så att hon inte dör av ensam het. måste nog få något i magen nu, är dö hungrig. hörs senare

RSS 2.0